Margot Mariën

Hey hey, Margot hier!

Ik ben een leerling van 6STW en ben helemaal klaar om in dit te gekke avontuur te stappen!

Als ik mezelf moet beschrijven in een paar woorden, denk ik aan sociaal, sportief, open-minded en verzorgend. Ik ben graag omringd door mensen en zal er alles aan doen om de sfeer er altijd in te houden. Dat doet me verwijzen naar Chiro Coloma, waar ik elke zondag met mijn leden doorbreng. Naast de Chiro geef ik ook turnles in Moedig en Vrij.

Ik zie mezelf als een nieuwsgierig en leergierig persoon. Zo is deze unieke kans een opportuniteit om nieuwe dingen te leren, over mezelf en anderen. Een nieuwe cultuur, nieuwe mensen, nieuwe kansen en een dynamisch wereldbeeld, dat is wat mij verder brengt in het leven.

Het concept van de inleefreis vind ik heel mooi. Ik vind het belangrijk mijn steentje bij te dragen om het leven voor iedereen zo goed mogelijk te maken. Perfect zal het nooit zijn, maar helpen om het leven van de bevolking daar aangenamer te maken, laat me stilstaan bij hoe goed wij het hier hebben en geeft me motivatie om te genieten van elk klein moment.

Natuurlijk weet ik nog niet helemaal wat er me te wachten staat, dat maakt het extra spannend. Een ver land, andere taal in een nieuwe groep zullen me zeker op de proef stellen. Maar ik kan niet wachten om ook mezelf tegen te komen en met een verhaal om nooit te vergeten terug thuis te komen!