Amber Peeters

Hallo,

Mijn naam is Amber Peeters. Ik ben heel blij dat ik mee kan gaan op inleefreis naar Bolivia. Dit lijkt me een unieke ervaring om kennis te maken met een hele andere cultuur. Deze inleefreis is echt een kans om mijn grenzen te verleggen.

Mijn hobby is rope skipping. Dit doe ik al sinds de lagere school. Ondertussen geef ik ook reeds 4 jaar training aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Ik neem ook actief deel aan het organiseren en uitvoeren van activiteiten, zoals het Funweekend, zomerkamp, de show, …

In de paasvakantie heb ik een cursus als animator bij VDS (Vlaamse Dienst Speelpleinwerking) gevolgd. Deze zomer kon je me terugvinden op speelplein Kaktus in Zemst. Ondertussen heb ik ook mijn animator diploma op zak.

Kinderen staan heel centraal in mijn leven. Vandaar dat ik ook graag zou verder studeren voor leerkracht lagere school of sociaal werk.

Ik zou graag iets willen bij brengen aan de lokale bevolking over onze westerse manier van leven en sta zeker open om ook veel van hun bij te leren.